De volgende stap naar suar boomstamtafel specialist

 

Toen wij anderhalf jaar geleden startten met deze uitdaging was het doel helder. Wij worden dé suar houten boomstamtafel specialist van Nederland! De volgende stap naar dit doel is onze prachtige nieuwe website! Zo trots als een aap in de suar boom kijken we terug op de afgelopen anderhalf jaar. En dan denken we vooral aan onze klanten en waarover we met hen in gesprek raakten. Een aantal onderwerpen die geregeld terugkwamen bespraken wij in eerdere blogs. In dit blog zetten we die onderwerpen nog even op een rij.

Boomstamtafel van suar hout

Wij maakten een duidelijke keuze voor deze houtsoort. Maar het is nog niet direct een begrip. We mochten dus vaak uitleggen wat suar hout precies is en waarom we kozen voor deze mooie en bovenal duurzame teakhoutsoort. We schreven er dit blog over.

Boomstamtafel Suar hout

Maatwerk boomstamtafel

De meest verkochte boomstamtafel is de eetkamertafel. De toegevoegde waarde van een custom boomstamtafel, zoals wij ze verkopen, is het feit dat de tafel volledig naar smaak wordt afgewerkt. De klant kiest een onbewerkt boomstamblad, een manier om deze te af te werken een onderstel naar wens. In ons blog hebben we de verschillende afwerkingen uitgelegd. Ze hebben allemaal verschillende looks en eigenschappen. En hier lees je alles over de onderstellen. Van standaard vormen tot eigen maatwerk ontwerpen, we maken het graag binnen de mogelijkheden helemaal naar wens.

Boomstam salontafel

Toen kwam er een dag dat we een foto van een ronde boomstamtafel deelden op social media. Onze mailbox ontplofte haast. De grote interesse van de boomstam salontafel verwonderde ons niet, want zo’n dwarsdoorsnede van de suar boom met al haar kleurschakeringen is ook prachtig.

Boomstam Suar Salontafel

De epoxy boomstamtafel

Een bewerkingstechniek is zó speciaal dat we er een speciaal epoxy-blog aan wijdden. De luxe looks en de superieure eigenschappen van het chemische hars zijn ultra glanzend en beschermen het hout. De ambachtelijke afwerking en de vele creatieve toepassingen zorgen dat het een speciaal plekje in ons houten hart heeft.

Boomstamtafel als vergadertafel

We leverden in de afgelopen periode bijdragen aan prachtige kantoorinrichtingen. Met de warme uitstraling van een boomstamtafel als vergadertafel kan het niet missen: saaie vergaderruimtes en hopelijk ook de vergaderingen zijn een stuk inspirerender geworden!

Boomstamtafel suar hout

Boomstamtafel in de tuin

Die warme zomer vergeet je niet snel. We schreven toen over de boomstamtafel als tuintafel. Doen of niet? Waarmee rekening te houden als je hiervoor kiest en welke bewerking hiervoor het meest geschikt is. Lees hier het blog over boomstam tuintafels.

Boomstamtafel uit een stuk

Met de trend van de boomstamtafel kwamen er vele soorten en maten op de markt. Wij kozen voor kwaliteit met suar hout en een stukje echtheid door enkel tafelbladen uit een stuk te verkopen. We schreven dit blog over de verschillen tussen boomstamtafels en boomstamtafels.

Steengoede Boomstamtafel

De boomstamtafels van versteend hout behoren tot onze meest bijzondere producten. We informeerden u over het ontstaan en de herkomst en de eigenschappen van deze stoere blikvangers, echte keien van tafels.

What’s next?

Graag blijven we u informeren en inspireren met onze blogs, nu op de gloednieuwe website. Als er vragen of onderwerpen zijn waarover u meer zou willen weten, horen wij dat heel graag. We delen graag alles wat wij weten over de boomstamtafel met u!

 

Direct een brandende vraag? Schroom niet en neem contact met ons op!

Benieuwd naar onze producten? Bekijk hier ons portfolio.