UPGRADELIVIN
 
 

Boomstam eettafel

Eettafel met boomstam tafelbad

Boomstam eettafels vormen een statement in uw interieur. Het aanbod is breed en er zijn vele mogelijkheden als u kijkt naar de houtsoorten waarvan boomstamtafels geproduceerd worden. Zowel qua uiterlijk als kwaliteit zijn wij van mening dat suar hout de beste keuze is. Niet voor niets hebben wij ons in deze sterke teaksoort gespecialiseerd. Het suar hout is goed bestand tegen alle weersomstandigheden waardoor het ook zeer geschikt is als boomstam eettafel voor buiten. Zo krijgt ook uw tuin een upgrade!   

 
 
Boomstamtafel-specialist-05.jpg

Boomstam eettafel van suar hout

Een boomstamtafel van suar hout is de beste keuze als het gaat om een sterke kwaliteit en een uniek uiterlijk met veel kleurdiepte. Het oersterke suar hout is een snelgroeiende, niet bedreigde hardhoutsoort (teak) met een willekeurig verstrengelde nerf. De houtsoort is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Elke suar boomstamtafel heeft een unieke look dankzij de verschillen in kleurschakering en de nervenpatronen. Uw interieur krijgt instant sfeer er warmte. 

 

Kies voor een unieke boomstam eettafel

Een tafel met boomstamblad is altijd uniek vanwege de houtnerven die in elke laag van de stam anders zijn. Bovendien zijn er verschillen in de zichtbare boomvorm van het boomstamblad uit een stuk. Directe import uit Yogjakarta en onze hoge eisen aan de afwerking waarborgen de kwaliteit. Bij Upgradelivin kunt u dankzij ons custom concept een nóg uniekere boomstamtafel kopen. Het maatwerk meubelstuk kan een eyecatcher zijn in zowel een strak als landelijk interieur. U kiest dan zelf uw boomstam tafelblad, de afwerking en ook het onderstel. Zo kunt u altijd een boomstam tafelblad kopen die voldoet aan uw persoonlijke smaak!

 
 
BjornThomasse250.png

Heb je speciale wensen voor een boomstam eettafel op maat?

Neem contact op met Bjorn.