Boomstamtafel

Onze collectie boomstamtafels, unieke tafels voor een normale prijs.

Een boomstamtafel is het puurst als de boomstam nog zichtbaar is. De nerven, de groeirichting, de vorm en ook het schors mogen er zijn. De schoonheid van de natuur als centrum van uw woning, dat voegt echt iets toe. Bij Upgradelivin staat uw wens, samen met optimale kwaliteit bovenaan. Met verschillende afwerkingen en onderstellen hebben we altijd een eettafel die voldoet aan uw smaak of kunnen we deze op maat voor u samenstellen.

Tafel met boomstamblad in diverse uitvoeringen

Niet alleen een tafel met boomstamblad zorgt voor een upgrade van uw interieur. Wij hebben ook salontafels, bijzettafels en tafels van versteend hout in ons assortiment. Van eettafel tot bijzettafel, allemaal zijn ze te bewerken tot hoogglans epoxy tafel. Neem een kijkje in onze collectie boomstamtafels voor de eerste oriëntatie of kom ze bewonderen in de showroom in Waalre: kijken, voelen, kiezen en wellicht zo’n mooie boomstamtafel kopen. Voor een sfeervol statement in uw interieur!

 
 

Onze collectie boomstamtafels

Eettafels

Boomstam eettafel

Salontafels

Boomstam salontafel

Bijzettafels

Boomstam bijzettafel

 
 

Epoxy boomstamtafels

Epoxy boomstamtafel

Versteend hout tafels

Versteend hout tafels

maatwerk boomstamtafel

Maatwerk boomstamtafel

 
 

Meer boomstamtafels

Uw eisen en wensen voor een boomstamtafel

Een boomstamtafel die volledig aan uw persoonlijke eisen en wensen voldoet koopt u bij Upgradelivin. Met een zeer uitgebreid assortiment tafelbladen is er veel te kiezen. De maat, maar ook de unieke nervenpatronen en vorm van de stam. Of het nu om een eettafel of een salontafel gaat, elke doorsnede en dus elke boomstamtafel is uniek. De afwerking van het tafelblad bepaalt de uitstraling van het hout. Of u van glans of een matte look houdt, licht of donker, het is allemaal te realiseren. Ten slotte kiest u zelf een onderstel. Zowel qua vorm en kleur maken wij deze volledig op maat. Zoekt u een standaard uitvoering of juist iets heel bijzonders? Wij verwerken uw persoonlijke stijl in een custom boomstamtafel.

Niet alleen een boomstamtafel, maar vooral een stukje natuur

Een boomstamtafel kiest u om een stukje natuur en warmte in huis te halen. De organische vorm van de stam, het nervenpatroon en de warme uitstraling. Onze ervaring is dat deze aspecten het mooist tot zijn recht komen in een boomstamtafel bij gebruik van suar hout. Deze duurzame teaksoort die wij uit Indonesië importeren is snelgroeiend. Dit speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van het bijzondere nervenpatroon. De kleuren lopen zacht in elkaar over, maar laten veel schakeringen en diepte zien. De sfeermaker in het interieur, door zijn functie én uiterlijk is daarom absoluut de suar houten boomstamtafel.