UPGRADELIVIN
 
 

BOOMSTAM TAFELBladen

De afwerking van het boomstam tafelblad

Smaken verschillen, met een onderstel op maat kunt u de tafel mooi laten aansluiten op uw inrichting. Maar ook het tafelblad is qua uitstraling en kleur te beïnvloeden. U heeft een voorkeur voor glanzend of mat, donker of licht, warm of een wat koelere tint. De verschillende manieren waarmee een boomstam tafelblad te behandelen is, verschillen ook qua beschermende eigenschappen.

 
GYS_4019.jpg

Skylt 2 componenten

Deze lak maakt uw boomstamtafel water- en vuilafstotend, met deze lak kleurt het blad het minste op en blijft mooi naturel. Het suar houten tafelblad is dus goed beschermd, terwijl het haar natuurlijke kleur behoudt.

 

Blanke Meubellak

De meest gekozen bewerking om een boomstamtafel mee te behandelen. Dit kan in zijde- of hoogglans en zorgt ervoor dat uw tafel afgesloten en dus beschermd is tegen vocht en vuil. De tint van de tafel wordt hiermee iets dieper.

GYS_5215.jpg
 
GYS_3950.jpg

Witte beits

De manier om een matte look met een wat koelere uitstraling te verkrijgen is witte beits. Suar hout heeft vaak een lichtere houtlaag direct onder het schors. Deze wordt met witte beits nog eens extra geaccentueerd. Mooi voor in het lichtere interieur. Omdat het helemaal in het hout trekt is beits een goede optie om uw boomstamtafel mee te behandelen voor buiten gebruik. Het beschermt de tafel tegen alle weersomstandigheden.

 

Epoxy

Deze is voor de hoogglans liefhebbers. Epoxy is een ultra transparante harslaag waarmee we uw boomstam tafelblad verschillende malen overgieten. Na het uitharden wordt het heel fijn opgeschuurd en nogmaals overgoten. Dit herhalen we tot het gewenste resultaat qua dikte bereikt is. Epoxy maakt het mogelijk om de tafel goed te beschermen en een luxe uitstraling te realiseren. Ook uitsparingen in het hout kunnen worden opgevuld met de hars, wat een bijzonder effect geeft.

 
 
 
 

Bent u er nog niet uit?

Bekijk ons maatwerk portfolio voor inspiratie of kom langs om de verschillen in afwerkingen zelf te kunnen voelen in de showroom.

 
 
GYS_4019.jpg