UPGRADELIVIN
 
 

Op maat gemaakt

Uw eigen boomstam tafel op maat

De basis van een boomstam tafel is het tafelblad. Dit is de basis voor uw unieke tafel. Dit kunt u combineren met een afwerking en een onderstel naar wens volgens ons unieke concept. De suar boomstammen zijn namelijk erg verschillend qua vorm, kleur en nerfpatroon, wat bepalend is voor de uitstraling van uw boomstamtafel op maat.

Het materiaal van uw boomstam tafel

Een boomstamtafel van suar hout is de beste keuze als het gaat om een sterke kwaliteit en een uniek uiterlijk met veel kleurdiepte. Het oersterke suar hout is een snelgroeiende, niet bedreigde hardhoutsoort (teak) met een willekeurig verstrengelde nerf. De houtsoort is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Elke suar boomstamtafel heeft een unieke look dankzij de verschillen in kleurschakering en de nervenpatronen. Uw interieur krijgt instant sfeer er warmte.

Tafelbladen

Kies je eigen tafelblad

Onderstel

Maak jouw ontwerp compleet met het onderstel

Afwerking

Maak het plaatje compleet met de afwerking

 

Van boomstam tot uniek eindproduct

Stap 1

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom. Voor inspiratie, oriëntatie, informatie en advies. Met diverse voorbeelden maakt u kennis met de mogelijkheden. Zie en voel de verschillen tussen de tafelbladen, de afwerkingen en de onderstellen.

Stap 2

Nu weet u wat u mooi vindt. In het nabij gelegen magazijn presenteren we alle onbewerkte boomstam tafelbladen. Selecteer hier zelf het tafelblad van suar boomstam welke het meest voldoet aan uw persoonlijke smaak.

Stap 3

Bewerking van het boomstam tafelblad wordt handmatig en met de grootste zorg gedaan. Het speciaal voor u gefabriceerde maatwerk onderstel maakt de maatwerk boomstamtafel af. We bezorgen het met trots op de gewenste locatie!

 
 
 
 

Maatwerk bladen

Selecteer jouw blad naar keuze

Een houten eettafel is het puurst als de boomstam nog zichtbaar is. De nerven, de groeirichting, de vorm en ook het schors mogen er zijn. De schoonheid van de natuur als centrum van uw woning, dat voegt echt iets toe. Bij Upgradelivin staat uw wens, samen met optimale kwaliteit bovenaan. Met verschillende Afwerkingen en onderstellen hebben we altijd een eettafel die voldoet aan uw smaak of kunnen we deze op maat voor u samenstellen. Onderstaand onze huidige voorraad van boomstam eettafels.

 
 
GYS_5215.jpg