UPGRADELIVIN
 
 

Expoxy boomstamtafel

Een epoxy tafel is het resultaat van een van onze hoogwaardige afwerkingen die we graag even uitlichten. Epoxy is een harssoort welke gebruikt wordt als hoogglans afwerking waarbij uw zelfgekozen suar boomstamtafel verschillende malen wordt overgoten met de transparante epoxy hars. Hoe vaak is afhankelijk van uw wensen omtrent de dikte van de epoxylaag. Het resultaat is maximaal glanseffect waardoor de kleuren nóg beter tot hun recht komen. Een maatwerk boomstamtafel met een luxe uitstraling, een goed beschermd en eenvoudig te reinigen blad? U zoekt een epoxy tafel!

 

Ambachtelijke epoxy boomstamtafel

Op ambachtelijke wijze gaan wij te werk bij het overgieten van uw zelf gekozen maatwerk boomstamtafel met epoxy. Het overgieten gebeurt handmatig, in een stofvrije ruimte. Na het uitharden wordt de laag zo fijn mogelijk opgeschuurd. Afhankelijk van uw wens bepalen we het aantal herhalingen. Hoe vaker de tafel wordt overgoten, hoe meer diepte de glanslaag krijgt. De kleuren in het hout krijgen overigens ook meer diepte.

GYS_3963.jpg
GYS_5279.jpg

Boomstam tafel met superieure eigenschappen

Een epoxy tafel is overgoten met een harssoort met superieure eigenschappen. Dit betreft zowel de bijzondere glans als een grote weerstand tegen vloeistoffen. Het is een uitzonderlijk sterke polymeer met een druk- en treksterkte die wel twee keer groter is dan die van beton! Een prachtig materiaal om uw boomstamtafel mee af te werken. Het beschermt zoals geen andere afwerking dat kan tegen krassen, stoten en vocht. Komt er toch een beschadiging aan? Met een polijstbeurt is de epoxy tafel snel weer als nieuw.

 

Boomstamtafel met epoxy afwerking op maat

Bijzondere effecten zijn te bereiken door het gebruiken van bekistingen. Zo zijn uitsparingen en kieren op te vullen of kunnen we een boomstam tafelblad in epoxy laten ‘zweven’. Maak het af met een onderstel naar keuze of eigen ontwerp. Het veelzijdige epoxyhars kent vele mogelijkheden. Kom langs of neem contact op om uw wensen te bespreken. Laat u inspireren door onderstaande voorbeelden van onze handgemaakte epoxy tafels. We zijn er trots op!

GYS_5315-low.png
 
 
BjornThomasse250.png

Ben je op zoek naar een unieke boomstam tuintafel op maat?

Neem contact op met Bjorn.