VH-017

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
Zelf afhalen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Versteend houten schijven en plakken zijn er in verschillende kleuren en maten. Dit langzame proces van verstening zorgt dat de jaarringen behouden zijn gebleven. Elke versteende boomstamschijf heeft een unieke tekening met soms ook zichtbare kristallen.

Lees meer

€398,00 €239,00

Incl. btw

VH-017

Maten:

* Lengte 68

* Breedte 56

* Dikte 5

* Gewicht 30 Kg

 

 

 

VERSTEEND HOUT TAFEL

Een boomstam van 20 miljoen jaar oud, bestaand uit fossiel hout, waarin alle organische materialen zijn vervangen door mineralen, met behoud van de houtstructuur. In mooie schijven gezaagd en gepolijst voor een prachtige glans. De bijzondere, natuurlijke kleuren en structuur, met de voordelen van steen: sterk en eenvoudig te reinigen. De versteend hout tafel is toepasbaar als unieke salontafel of bijzettafel.

Boomstamtafel van versteend hout

De schijven en plakken zijn er in verschillende kleuren en maten. Het langzame proces van verstening zorgt dat de jaarringen behouden zijn gebleven. Elke versteende boomstamschijf heeft een unieke tekening met soms ook zichtbare kristallen. Kom ze eens bekijken in de showroom of neem contact op indien er andere wensen bestaan betrekking tot zo’n bijzondere tafel van versteend hout.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen